Snitel crocant de curcan

de mihaelar63 in Curcan, 27 Sep 2012 | 7768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept curcan
  • 100 gr faina alba
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura fulgi usturoi
  • sare
  • piper
  • oregano
  • fulgi de porumb
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel crocant de curcan:

Pieptul de curcan se portioneaza, se condimenteaza cu sare, piper, oregano si fulgi de usturoi .

Se da prin faina alba, apoi prin amestecul de oua batute cu smantana si putina sare .

La sfarsit se tavalesc prin fulgi de porumb si se prajesc in ulei incins .

Se scot pe servet de hartie, pentru a absorbi surplusul de ulei .

TIPS-URI

1

Se servesc snitelele calde cu garnitura preferata sau cu legume .

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel crocant de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Sim0na 1

28.09.2012, 13:53

mmm... pot sa vin la masa?!

RuxyRux 1

28.09.2012, 21:41

Tare tare bun! Fulgii de porumb sunt geniali in reteta asta!

elucubratiiculinare 1

04.10.2012, 23:06

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:37

Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:36

Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:17

Mușuroi de cârtiță

pe 26.04 la 23:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan pe varză